Mr. Frog is hungry (-__-')

This is my frog, do u guys mind to feed him by clicking on the white board..

food ohh food = fat

last rabu ritue, pas aku blik dri kmpung, aku grak g kl.. lepak tmpat ayah aku.. ayah aku keje monday 2 friday, weekends bru blk.. so dia ade r tmpt tggl kt kl.. then aku, abg aku n mak aku lepak disana 4 2 days.. best r gak g sne.. aku ngan family aku klaw g kl x sah klaw x g victoria station.. mmg pevbret aku r 4 western food nie.. perh mmg sdap bai.. 

2 bnde pnting yg aku x pnh miss 4 starter ialah..

shark fin soup


nachos

n 4 the main course aku try victoria steak


mmg sedap.. hehe.. hurm susah tuk aku nak lwn temptation yg ade kt muke bumi nie.. da smua mknana sdp2 cmne aku nak kurus.. spe suruh mknan 2 sdp?? en?? klaw x, xde aku nak mkn nye.. klaw x xde aku gemuk..
so yg salah dlm kes nie adelah chef yg terer msk.. knape dorang terer sgt msk?? knape nak msk mknan yg sdp2?? knape nak bgi aku gemuk?? byk btl knape dlm persoalan nie.. so conclusionnye.. chef should produce sometink yg x sdp so that people x gemuk.. haha.. 

2 adelah bnde yg aku boleh nak mrepek 2 cover diriku.. salahkan org lain.. aku byk tye knape.. knape chef?? knape mkanan?? knape nie? knape 2?? tpi aku luper nak tye diri aku sndiri.. cbe kite tye diri kite sndiri.. knape aku *@#&&^R$@^.. knape aku bla....bla...2...2...?? confirm kite dpt jawapan 4 every answer yg kite nak.. we are what we eat... look urself in the mirror n see what have u eat 4 pass this time..
klaw tgk aku, mmg byk r yg aku nmpak.. haha.. so geng, jom diet!! hehe..

6 comments:

iRfan Johan said...

haha..we are what we eat!!!
ayat bru ak baca...

aainaaqila said...

i pun selalu frequent that place :]

Nazrin Nasir said...

haha.. ayt baik nye..

aainaa, t jom r g.. kaw bnje aku.. hehe

dania said...

JOM DIET!

Nazrin Nasir said...

jom2.. eh dania.. ade blog.. follow la aku..

dania said...

dah =)