Mr. Frog is hungry (-__-')

This is my frog, do u guys mind to feed him by clicking on the white board..

another tag from fathinhidup..

1.Adakah anda happy sekarang?
ye,ye.. happy sgt.. bru pas tgk drama adammaya..
hehehe..

2.Nyatakan warna yang anda suka.
hijaw n hitam..

3.Pernahkan anda menerima tag?
prnah

4.Apakah benda yang boleh membuat anda happy?
kawan2
laptop
mkanan..hehe

5.Berikan 9 orang yang anda mahu tag. Sila beritahu kepada orang yang anda mahu tag supaya dapat respond.
hurm tag je lah

intan gile
zaid mgkuk
dania sengal
apeng senduk
ain mengong

ckup la 2..

6.Ni soalan cepu emas nih. Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?
okla, klaw bole nak fon bru,, spe nak blikan?? hehe

7.nyatakan sesuatu tentang orang yang anda tag. Nak tulis panjang berjela pun takpe, asalkan anda happy.
huh

intan
time form 1 knl dia, dia nia agak sombong time 2.. mula brkawan rapat time form 4 smpai form 5..
seorg yg agak gile2 mcm balak dia gak..
masuk air, suke sinyummmm

zaid
mmbr baik + jiran aku.. 
klaw smpai time msuk air mmg cam sial.. haha
bwk keta cam alonso.. haha

dania
mule knl time form 5, dia msuk klas aku.. bdk bru..
suke kebas gule2 aku..
sorg yg lurus tpi dlm plajaram mmg tip top..

apeng
mmbr baik aku dri form 1..
suke mrepek..
bkl doktor, doktor capik.. alalala cute nye, aku pang kang..

ain
sorg yg gile2..
x abis2 ngan geng se peet dia 2..
skung team bru dia tiang(xslp la)

5 comments:

dania said...

hahaha! SENGAL!
ko kate aku lurus?
HAHA!

Nazrin Nasir said...

haha.. kaw mmg lurus pun..

aainaaqila said...

ler, tak tag aku pun. takpe, takpe..

Nazrin Nasir said...

aku tgk, fatin da tag kaw..

2 yg x tag..

dania said...

mak aku kata aku x lurus pun. sengal!