Mr. Frog is hungry (-__-')

This is my frog, do u guys mind to feed him by clicking on the white board..

laki tgk bola, pompuan??

hakikatnye kmenangan malaysia mmglah suatu yg x disangke!! 3-0 bukan lah nombor yg kecik dan boleh dipicit2 lantas dipijak.. realitinye ia stu angka yg amat besar, indon semestinya memerlukan 4 jaringan gol bgi mngatasi malaysia di tmpat lawannye, mampukah???(dah2.. aku dah x thn nak trgelak, ayat da mcm pmbaca brita)

ok blogger, 1st aku nak ckp congrat kt malaysia, dlu dorang maen mcm hampeh, skung dah ade improvement.. control ball ade, defence baik, finishing superb!! tepuk tangan.. tpi bukan 2 yg aku nak cite.. ari nie.. nak cte psl girl.. aku konfirm la, sdg laki mghayati game bola tnpa memikirkan mse dpn, sgle mata dan kepale di tumpukan pda stu kotak yg diberi nme televisyen,yg pompuan2 anggap game yg bodoh(22 org kejar 1 bola, dorang x pikir coach smpai skit kpale nak pikir formation, strategy smua) rmai makhluk yg brgelar wanita nie sbuk mmprkatakan dan mengkagumi kehebatan khairul fahmi.. smmemang nye dia nie hensem dan brbakat plak 2.. khairul aku jeles ngan kaw, untung la kaw, bola terer, awek ske!! haha.. smpai hanis zalikha pun ltk gmbr khairul fahmi sebaris dgn fahrin ahmad dan remy ishak.. klaw dulu pompuan x abis2 dgn zakuan, yg nie dah dimiliki, skung nie girl beralih pde khairul fahmi.. ok cte psl pompuan.. dorang ngaku tgk bola.. aku respect.. tpi bile tnye fev player!!

lelaki : lyn bola ke??

pompuan : yup..

lelaki : so minat player mne??

pompuan : christiano

lelaki : sebab??

pompuan : mmm ehehehhe, dia ensem!!

clise btl la jwapan nie.. pompuan mmg ske memilih yg hensem klaw dulu david beckham prnh dijulang skrg era christiano.. klaw malaysia ttp khairul fahmi pegang.. cayalah khairul, ko umur bru 21, enjoy2 la yer..

nie dia pujaan hati wanita, girl2 tgk puas2..
 
 spe lgi?? mlas ckp..


lagend dlu..
aku kesihan pde ronaldinho, eto'o, drogba, maen gmpak!! tpi sorry pompuan ttp x plih korang sbgai fevret player.. ade yg xknl ko pun.. haha.. maen da smpai piala dunia, khairul fahmi gak dorang knl.. alasan?? hensem.. 
masyaallah truk btul!! ptut lah,.. haha
nota kaki: klaw paras rupa dijadikn ukuran, bakat dan kekuatan nak dicampak kemane??*pikir

18 comments:

mia.azlin said...

hahah i must say, kbnyakn pmpn yg tgk bola tu sbb nk tgk player2 tuh je. hahahha
p/s: sy xminat bola.

sajaa wan zainal said...

khairul fahmi the best player. GOMO KELATE GOMO. (:

Nazrin Nasir said...

mia : totally agree wif u..

wan : dah agak da.. haha

misz sheyla said...

ne plak...kite minat tengok bola ape...pemain die x kesah la ensem ke tak ... yg petg terer..erkkk ensemnye khairul fahmi....

Nazrin Nasir said...

hahaha.. last part msty ade!! girls are girls.. it wont change..

nuR izyan said...

aq tgk player yg ensem..hehe..:)

5 alpha said...

adat lah tuh, perangai perempuan nih. lelaki pun kalau perempuan yang main bola,mesti punya lah tengok bola alasan nya nak tgk pemain yang cun cun. ye tak ? *baik angguk! haha

noreed said...

kadang pengadil pun sy tgk gak..hehhehe

Nazrin Nasir said...

yan : ko mmg!! haha

5 alpha : aku x tgk paras rupe, yg pntg skill haha..

moreed : ahahaha, awak pelik!!

ain dzaya said...

maen masak2 jew..

nasri said...

gurls tak minat player arsenal samir nasri ke?? hahaha!

nur shahira nabilla ahmad nizam said...

i tgk bola uh . tak tgk player dy . hukhuk . *pertahankn pmpuan!

::nuRuLaDHar:: said...

nurul minat bola jgk..eheheee =)

aLya said...

sy x tgok bola pon..khairul fahmi pon x kenal tapi nama drogba slalu kawan sebut lam kelas..ngeeee

Nazrin Nasir said...

nur shahira : yeke?? haha

::nuRuLaDHar: minat bola ke player?? hhihi

alya : cube2 la tgk bola.. best!! drogba ensem!! hahaha

rafiqha said...

oh man.safee sali tak hensem kut tapi aku suke je.haa.haha.

rafiqha said...

oh man.safee sali tak hensem kut tapi aku suke je.haa.haha.

5 alpha said...

aceceh. yang penting skill eh. heheh