Mr. Frog is hungry (-__-')

This is my frog, do u guys mind to feed him by clicking on the white board..

Christmas is a time when you get homesick - even when you're home!!

waaa sudah christmas.. bodohnye aku x thu.. bru nak perasan.. hahaha.. christmas mean what?? of course la its mean new year is around the corner.. 2010 is coming to the end.. are u guys excited?? rase mcm nak lompat kluar tgkap x??, hentuk2 kple kt dinding, tarik tlinga kakak time dia tgh tido.. hahaha, excited btul!! seem time move so fast.. mcm kerata api.. froommmmmmmmmmm ponnnn ponnnnnn.. (bunyi keretapi time perang jepun, hahaha).. bg aku the best part of christmas is definately tv programmes.. konfirm byk nye movie2 christmas yg best2.. even aku x smbut christmas nie, suasana dia ttp meriah weh.. everyday crite christmas ade.. best2 plak 2.. x pneah lgi aku tgk cite christmas  x best.. korang pernah??? klaw ade bgtaw aku.. org  putih mmg terer buat movie, even psl hri agama dia pun dorang leh create movie yg still leh pecah pngggung!! for example, christmas carol..can u imagine people are lining up, que pnjg gile smpai ke mcd,(dkt mid valley) just 4 christmas movie..  bkn action movie ke, love story ke, comedy ke!! giler arhhh.. da mcm nak tgk ngangkung(klaw mlaysia).. another info, ngankung da pecah record dgn kutipan sbnyak 8 juta dlm mse sebulan!! a big applause to ngangkung.. haha tbe2 je aku tuka topic!! mcm bodo.. hahaha...

so sempena christmas nie, aku nak wish merry christmas to all the people who celebrate it especially to all blogger2 n frogger2 yg tgh bce nie.. haaa, kamu 2.. iye kamu yg tgh bce nie.. ehh budak nie, org ckp merry christmas kt dia nie.. eh snyum2 plak.. ckp la trima kasih nazrin, merry christmas juga!! hahaha..


p/s:Santa Claus has the right idea. Visit people once a year..hehe

1 comments:

ekmal said...

thanks follow :)