Mr. Frog is hungry (-__-')

This is my frog, do u guys mind to feed him by clicking on the white board..

its been a while!!

its been a while aku x post anything kat blog nie.. sorry if i make u guys waiting!!(ada ke yg bce??) hurmm, aku trsangat sebuk dgn new life as student kt uitm.. so xde mse nak update.. so kli nie just nak smbg ngan korang psl raye!!

RAYE.. moment yg smua org tggu.. org cakap rye x brmakne klaw xde mercun?? btl ke?? as time passing by dan aku mnigkat dewasa.. aku x trtuggu akan bunyi mercun ataupun tringinnak main mercunn.. x thu la knpe.. dulu kecik2 bole jdi gile klaw rye x de mercun!! aku ingat lgi dulu aku prnah brhabisan bratusn ringgit untuk beli mercun.. bile pikir2kan balik.. rse cam x brbaloi.. yela stakat dgr pan pung pom, kebabbomm.. silap2 aku yg kedebush kebomm dlm tnh.. haha..

bg aku, raye adalh time tuk spent ngan families, kwan2 yg  dah lame  kite x brbhubung.. itu yg pnting..  org slalu cri keseronokkan dlm beraye, tpi aku cri prsahabatan dlm raye.. aku sggup x mkn just untuk jmpe ngan mmbr2.. mmg bile kite pkirkan, alah stakat borak kosong nak wat ape?? tpi, borak kosong 2 yg mgembalikan memories kite ngan kwn2 or families kite dlulu2..

Bermaaf-maafan.. best, bile dpt brmaaf2fan dgn families di pagi rye.. time slm pgi2 2 aku rse sungguh syahdu.. tringt kesahlah2 yg pnh aku buat ngan parent, kwn2, sedare mare, adik bradik.. tpi dgn sngnye aku dimaafkan.. kuat sugguh penangan rye.. tnpa rye, aku rse kita x sdr yg kite byk dosa ngan org lain.. tpi di hari raye nie, hye perlukan ungkapan maaf kan aku/saya dgn perasaan yg ikhlas sudah ckup melenyapkan dosa2 trdahulu kite dgn mreka.. alhamdulilah..

p/s: raye thun nie tidak semeriah dhulu tnpa kehadiran nenek.. al-fatihah tuk arwah nenek di cairo..

brsalaman di pagi raye..

adik beradik

rakan rakan

salam raye dariku kepada anda semua.. SELAMAT HARI RAYE ^__^

5 comments:

iRfan Johan said...

wow..gempak raya. lme x dtg sni...oke uitm??? haha....abg nas ko..baju polo kuning tue...kim salam sama die.

Nazrin Nasir said...

uitm ok je!! haha... ok..

Yann Mazian said...

selamat hari raya.. :D

penaberkala said...

selamat hari raya bro
betul tuh, raya mmg seronok bila dpt spend masa ngan famili dan kawan-kawan
klu tak raya, susah nk jumpa semua

Nazrin Nasir said...

selamat ari rye yana, penaberkala!!

btl2.. slalu busy ngan hal msing je.. rye bru dpt jmpe!! tringat knangan lme ngan kwn2.. time skola, time kecik2 dlu.. rse cam nak ulng je mse dulu.. haha